Lehed

neljapäev, 13. august 2015

Jääklaasiefektsed teeküünlad

Kirsti õpetas mulle triki kuidas klaasile luua jääklaasi efekt. Klaas jääb kergelt läbipaistmatu, kus küünlavalgus saab hoopis teise kuma.
Võimalusi on kindlasti veel mitmeid, kuidas klaasi hägustada, kuid kui õues meisterdada, siis ehitussilikooniga on kõige lihtsam mässata. Lase aga ehituspüstoliga üks törts alusele ja tupsuta švammiga klaasile. Veidike peab andma aega kuivamiseks ja ongi valmis.
Ühel õhtul laotasime Kirsti aias oma meisterdamisasjad laiali ja otsustasime, et teeme mõned teeküünlapurgid, sest neid läheb ikka vaja. Mina võtsin kauplusest Magazin kaasa kuus amfora kujulist purgikest, millele kõigile andsin sarnase, kuid veidike omanäolise välimuse.
Tegelikult on need purgikesed nüüd toas, sest õhtuti on õues üha vähem istumist. Purgikeste põhja raputasin iluks veidike puhastatud hernepoolikuid ja neis põlevad õhtu läbi teeküünlasarnased led-lambid. Nii on tuleohutum.

Kirsti arvas, et kui juba meisterdamiseks läks, siis prooviks purgile decoupage meediumit salvaka kinnitamiseks. Salvrätik mõjub purgil kergelt ja õhuliselt ning laseb mõnusasti küünlavalgust läbi.

2 kommentaari:

  1. Tere! Iga päev ootan ja vaatan kas on uusi töid ja õpetusi:) Aitäh. Selle klaasi hägustamisega võiks ehk proovida ka šabloone sisse teha , ja šabloonide valmistamise õpetusi ootaks Sinult ka, eriti teretulnud on peenekoelised rooside śabloonid:) Ja veel seda ,et ma ei teadnud, et silikoonvormi valmistamine nii lihtne, siiani olen neid ostnud valmiskujul, aga tänu Sinule saan ise katsetada! Janne

    VastaKustuta
  2. Aitäh Janne! Päev kohe päikselisem :)

    VastaKustuta