Lehed

neljapäev, 28. veebruar 2013

Jääkidest uute küünalde valamine


Kui armastad küünlaid põletada, siis tuleb kõik jäägid ja jupid kindlasti kokku koguda, mitte ära visata. Need saab taas üles sulatada ja uued küünlad valada.

Mul on küünlajupideks spetsiaalselt valmis pandud tühjad koerakonservipurgid, sinna kogun niikaua kuniks see täis. Peale sulatust viskan minema, sest põhja jääb igasugu sodi nagu tahijupid või küünlakaunistused.


Seekord läks sulatusse kaks kogust, ühesse viskasin värvi andmiseks punaseid ja teisi musti rasvakriidijuppe. Kahjuks mustade kriitide lisamine ei andnud oodatud tulemust - tahenedes jäi küünal lõppuks halli värvi. Vormiks kasutasin jogurtitopse, sest tühja lahja alkohoolse joogi purke polnud kodus. Neisse valatuna oleks küünlad väga ilusa kuju saanud.


Küünaldele tahtsin ilusa valge värviga peale teha kaunistusi, kuid selgus, et Marabu firma küünlavärv jääb ära kuivades ikka väga lahja. Seega, kes tahavad vedela vahaga küünlaid maalida, valigu ikka Rayheri värvid. Need on mul järgi proovitud ja nendega on väga hea kaunistada.




1 kommentaar:

  1. Ilusad küünlad! Ma ei saa nüüd aru miks mina küll olen kõik jäägid minema loopinud :)

    VastaKustuta