Lehed

pühapäev, 27. märts 2016

Oh sa pühademuna... quillingust


Meil on üks nutikas ärimees, kes oma äritegevuses kasutab kõik ära, alates loomakasvatusest kuni tootmiseni. Nii peabki, sest siis pole probleeme jääkidega.

Ka paberitöös tekib hulgi paberitükke ja ka selliseid, millest ei oskagi nagu midagi teha, sest need on kas väikesed või imeliku kujuga.

Tegin reedel mõned kaarditoorikud ja alles jäid servad, mis quillingu paberihundist läbi lastes andis terve hunniku mõnusaid ribasid. Neid kokku keerutades ja kleepides valmiski muna. Minu pühademuna... küll paberist, aga tähtis pole sisu, vaid vorm.


Kes tahab teada kuidas sellist muna teha, siis minul oli olemas üks suur lahtikäiv muna. Tegemist on ilmselt mingi laste mänguasja pakendiga. Aga ka käsitööpoes on müügil plastikust ja penoplastist mune, osad käivad isegi pooleks.

Tõmbasin munale tihedalt toidukile peale ja PVA-liimiga ühendasin detailid. Algul valmis üks poolik ja siis teine. Kui olin detailid ettevaatlikult munalt eemaldanud, siis ühendasin need omavahel kleepides ühenduskohta vajalikke paberkujundeid.


1 kommentaar: