Lehed

pühapäev, 22. november 2015

Linikutest padjakatted


Naabritel on sinised jõulutuled juba maja külge riputatud - ilmselt andis lumi selleks tõuke, et jõulumeeleolu hinge puges.

Minu jõulumeeleolu loovad diivanil kaks tuttuut patja, millele kombineerisin linikutest kaunistuse. Linikumaania sain ma õe käest, kes iga kord kaltsukas viskab neile pilgu peale. Ükskord sattusin Huljal värske kauba otsa, kus oli palju sarnaseid linikuid. Ojaa, noppisin sealt terve posu, sest tahtsin tegelikult juba ammu midagi neist kombineerida. Näiteks uue tugitoolikatte. Aga nüüd ei ole küll enam viitsimist nii suurt projekti ette võtta, seega ajavad padjad esialgu asja ära.


Valisin keskele punase äärega kuusnurksed linikud. Esialgu loovad nad jõulumeeleolu, aga peale pühi sobivad need endiselt interjööri, sest elutoas lipsab ka kardinas punast värvi läbi.


Padi on sada protsenti taaskasutus, esikangatükk on küll uus, kuid tootmisjääk. Selle eest ütlen aitäh Merjele!



2 kommentaari:

  1. Sul on niiiii lahedad tegemised kogu aeg! Vaatan neid veel ja veel. Naudin taaskasutust ja toredaid ideid ja superlahedat teostust! Ainuke asi, mis mind väga häirib, on see, et juttu on nii häbemata vähe! :) Tahaks kõige kohta lugeda pikemalt, põhjalikumalt ja lähemalt. Alles hakkad postitust nautima...kui juba ongi läbi. Justkui oleks miskit väga olulist ütlemata jäänud...nii et kirjuta aga julgelt rohkem, ikka rohkem. Siis on nauding suurem!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänan ilusate sõnade eest! Proovin ikka just fotodega rohkem mängida, sest pikka juttu ei viitsi kahjuks keegi lugeda ja kirjutamise peale läheb ilmatuma aeg. Pealegi käib blogis niipalju välismaalasi ja neid ei huvita üldsegi jutt. Muidugi võtan teadmiseks ja proovin mõne asja ette näitamisel rohkem lahti seletada sisulist poolt :)

      Kustuta