Lehed

neljapäev, 9. märts 2017

Kukk jõudis koju


Horoskoobid lubasid kukeaastal üldiselt kõikidele tähemärkidele head. Mõningatele muidugi erakordset õnne ja vedamist ja raha ja head partnerit. Iseenesest ei pidavat see tulema, peab nohh, ise andma võimaluse, et see kõik sülle kukuks. Kuidas see peaks käima... jälle suur mõistatus.

Tulikuke aastat sümboliseeribki kirg ning õnn, mis lisab inimestele ausust ja otsekohesust, soojust ja lahkust. Inimesed pidid seeläbi muutuma optimistlikuks, kohati isegi eluvõõraks. Samas võib liigne positiivne energia muuta inimesed tujukaks, mistõttu võivad tekkida draamad. Draama, see võib olla kas inimeste (riiukukkede) enda poolt loodud või siis kunstnike poolt pakutud esitlusi ja etendusi. 

Umbes kuu aega tagasi uuris Kristi, et mis tunne mul oleks üks kukk lõuendile luua. Ta soovis kukemaali juba ammu ja kukeaasta saabudes see soov süvenes. No mõeldud tehtud. Uhke kirju kukk sai lõuendile.

Nüüd on maal juba Pärnumaal ja ilutseb seinal. See on paariliseks pere teisele kukele, ainult, et süüa ei küsi ja riidu ei nori.


4 kommentaari: