Lehed

reede, 10. märts 2017

Kuidas tänada õpetajat?


Tänamisviise on mitmeid. Ja tore, kui ei unustata tänada.

Kõige lihtsam on öelda aitäh! Soe sõna teeb tuju heaks ja tekib vastastikune positiivne energia. Nii juhtus ka kalli sõbrannaga, kes armastab head toitu süüa ja ise ka hoolsasti vaaritada. Tema oskused köögis toimetamisel on keskmisest kõrgemad ja et need niisama ei tule, siis käis ta kondiitrikursustel. Aeg-ajalt läkitas sõnumitesse pilte hullult hõrgutavatest toitudest.




Ta ütles, et ootas nii väga iganädalast kokkusaamist. Lisaks keerukatele toiduülesannetele, sai kokku seltskonnaga, kellega oli lihtsalt vahva koos olla. Eriti tore oli juhendaja, kes oskas ja hoidis üleval meelolukat tuju.


Kui kursus läbi sai, sooviti ühiselt õpetajat tänada. Et tal oli plaan köögis suuremaid ümberkorraldusi teha, siis oli vaja tasapisi hakata raha koguma, et see hiljem ära investeerida. Kuna euromündid on päris kõrges vääringus, siis rahakassa on paras koht, kuhu näiteks kaheeurosed rahakotist ümber tõsta.



Nii saigi lisaks kallistustele, veel mälestuseks tänukaart ja hoiupurk, mis loodetavasti juba vaikselt raha endasse neelab :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar