Lehed

esmaspäev, 27. juuni 2016

Värvimängud valgetel tennistel


Poodides on tekstiilivärve ammu saada, kuid neid tuli vedeldada, et saaks kangastele pihustada.

Nüüd on juba mõnda aega müügil Marabu Fashion spray värvid, millega on väga mugav dekoreerida ükskõik missuguseid rõivaid. Ka jalanõusid, nii valgeid kui ka musti.

Meie katsetasime ühes Rakvere kontoritarvete poes valgete tenniste tuunimist. Abiks oligi ainult värv, šabloon ja peamiselt valged tennised.



Ilusa  šablooni abil saab erinevaid toone kokku miksides päris lahedad tennad. Ole vaid julge ning pihusta. Tuleb vaid hästi hoolikalt tennise servad ja kõik need kohad, mis ei tohi värviseks saada, kinni katta. Paraku ei või iial teada kuhu algaja käega võib värv lennata.



Pihustamisel tasub ennem teha väike proovitöö ja katsetada erinevaid kaugusi. Õpetaja hoiatas, et silmaauku ei laseks :)


Veel sai õpetaja tennistelt snitti, kuidas värvide abil saab väikese täienduse abil tõsta mustrit ehk saab peale joonistades hoopis teise mulje luua.


Või hoopis pärlikestega katta.


Kuna tennised pole eriti kallid ja need on väga moes, siis see projekt on mõnus tegevus kambaga koos meisterdamiseks. Siis saab osta erinevaid värve ja teha õige kirjud jalanõud. Ka lastele on see jõukohane, sest peale pihustamise ja šabloonide kleepimise muud oskust pole vaja.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar