Lehed

pühapäev, 15. mai 2016

Prinditud pildi ülekandmine vajab kiiret sõrmetööd


Ateljees oli terve virn puidust kandikuid ootel, et kursusel midagi nendega ette võtta. Kuna dekupaaži on nii palju tehtud ja see on jõukohane väga paljudele, siis tahtsin midagi sellist pakkuda, mida eriti pole ette võetud. Näiteks prinditud fotode ülekandmist.

Kõige lihtsam viis piltidega erinevaid pindu kaunistada on kasutada vastavat transfeermeediumit. Sellega saab hõlpsasti pilti üle kanda nii puidust alusele, kuid sobib ka kangas, plekk, plastmass jne.



Suureks eeliseks dekupaaži eest on see, et saad asju kaunistada sellise pildiga nagu soovid. Prindi aga välja, kleebi pinnale ja eemalda liigne paber. Vaja vaid kiiret sõrmetööd, et eemaldada rullides paber pildi pealt. Teiseks on dekupaažipaber poes saadaval piiratud pildivalikus ja ei pruugi olla meelepärane.

Veel saab teha lahedaid seinapilte, kus saab kasutada juba pereliikmete fotosid. See on mu meelest nagu eriti lahe viis teha vanaaegseid seinapilte.


Pühapäeval, kui Rattakirjas kokku saime, proovis igaüks teha kandiku oma lemmikpildiga. Suure tuhinaga tegid peaaegu kõik omale ka seinapildi.

Vaata ilusaid pilte tehtud töödest.







3 kommentaari: