Lehed

reede, 3. jaanuar 2014

Kudumine, tikkimine, heegeldamine, viltimine, maalimine...


Head uut aastat ja nagu öeldakse uuel aastal uue hooga! Hobuse aastal olgu sammu, traavi ja galoppi. Soovin teile enesele aja leidmist, nobedaid näppe, ideede ja inspiratsiooni küllust.

Aasta alguses ikka vaadatakse tulevikku ja seatakse plaane. Kes tahab rohkem perega olla, kes reisida, kes hoopiski midagi uut õppida. Enesetäiendamine ja kursustel käimine on oluline, sest see laiendab silmaringi ja teadmistepagasit. Samuti annab see oskusi juurde, mida võib-olla ei lähe olevikus vaja, vaid kunagi tulevikus.

Minul läks eelmisel aastal hästi ja kuigi aasta seadsin plaane, mida kõike võiks ära teha, siis tegelikkuses läks hoopiski teisiti. Põhjuseks on see, et avastasin enda jaoks kindakudumise, mille õppimisega tegelesin sisuliselt terve aasta. Nii palju, kui vaba aeg võimaldas, klõbisesid vardad käes. Avastasin eestlaste rahvakultuuri, mis on täis ilusaid mustreid ja värvikombinatsioone.

Oluline ongi leida elus see iva, millega tegelemine pakuks tohutut rõõmu. Ikka jätkuvalt peab proovima uusi asju, meisterdama, katsetama,  sealjuures meelt mitte heitma kui nässu läheb. Blogilugejad, soovin kõike ilusat ja head!

Fotol olev seinavaip on pärit Tapa kultuurikojast, kus ma avastasin selle ühe ruumi seinal rippumast.

1 kommentaar: