Lehed

pühapäev, 7. aprill 2013

Pori ja päike: pruuni-kollasekirjud sokid


Selline see Eesti kevad on - rõõmus päike, sekka korralik ports pori ja löga. Nii annab kollane värv pruunile väheke särtsu juurde ning värvid tasakaalustavad teineteist.

Sokid kujundasin ise, hea idee andis Ülle, kes oma blogis jutustas, kuidas ta hakkis ära Eesti Naise mustrilehed, sest neist otsida väärt mustreid oli ebamugav. Mul on ka neid mustrilehti paras virn ja ega ma ka ei viitsinud neid suurt lapata, et sealt midagi leida. Lõin ka käärid neile sisse. Ära visata oleks olnud suurim rumalus, sest need peegeldavad omaaegset kästitöökultuuri ja mis seal salata - nii mõnigi rahvuslik muster leiab ära kasutamist.

 
 

5 kommentaari:

  1. Oh, mis tore lugemine, et minult lõikumiseks inspiratsiooni said :) Aga onju mõnusam nüüd vaadata ja leida mustreid, mida ei teadnudki endal olemas olevat. Sokid on väga ilusad, mis varrastega tegid ja mitme silmaga?

    VastaKustuta
  2. no tegelikult tahtsin palju suuremaid sokke aga kuna olen veel algaja silmade väljaarvestamisel, siis lõin 64 silma. arvasin, et aitab küll, kuid sokid tulid naiste keskmisele jalanumbrile. lõng oli ka suhteliselt peenike 8/2, seega sokk on pigem moe kui igapäevaseks kandmiseks.

    VastaKustuta
  3. Fantastilised sokid ja oivaline korkidest põrand!

    VastaKustuta
  4. Väga uhke muster neil sokkidel! Korkidest on matt? Äge!

    VastaKustuta