Lehed

pühapäev, 28. oktoober 2012

Kastanitest kardin


Kastanimunad on nii kaunid ja läikivad, et igal sügisel sähvatab mõte neist midagi teha. Tegelikult tahtsin see sügis uksele uut uksevanikut valmistada ja võtsin selleks ka juba nädalaid hoogu. Kastanimunad vaatasin eelnevalt ühe jalutuskäigu aeg valmis Kastani puiesteelt, kus ühe puu alune oli veel jäänud riisumata ning kellelgi polnud huvi neid enam korjata.


Tookord noppisime kõik munad ära, mis puu all oli ja kokku saime pea pool kotti. See oli ikka väga suur kogus, mis andiski mõtet midagi enamat teha kui uksevanik.


Kui mees millalgi köögis puudehoidiku korda tegi, siis ütles ta kohe, et võiks selle kuidagi "ägedaks" teha. Nüüd mõni aeg hiljem mõtlesingi, et kastanitest kardinad sobiksid ideaalselt vahesid täitma.


Egas midagi, paar õhtut sai möödaminnes puuritud auke ja traadist ühenduslülisid väänatud ning valmis ta saigi.


Järgi jäi veel paras ports kastaneid, millest laps saab midagi meisterdada või jäävad need tallele, et jõulude aeg käbidest ja kastanimunadest lauakuusk meisterdada.



3 kommentaari:

  1. Ohh, lahe idee! Kahju ainult, et kastanimunad pole igavesti läikivad ja ümarad. Aga noh kuivanult ka kaunis :)

    VastaKustuta
  2. Super idee! Ja nii hästi sobib selle kohale. Nature Home

    VastaKustuta
  3. Surely a perfect piece of writing! We've book marked it and sent it out to all of my friends since I know they'll be intrigued, thank you very much!

    VastaKustuta