Lehed

teisipäev, 7. august 2012

Maalitud kivid



Prantsusmaal usutakse, et kui võtad kusagilt kivi kaasa, siis satud veelkord sinna kohta. Ilus ütlemine ja kui kõvasti uskuda siis ehk lähebki täide!

Paljudel inimestel on eriline armastus kivide vastu ja rannas, metsas või kusagil mujal looduses jalutades vilavad neil silmad ringi ja ilusat kivi nähes haaratakse see kaasa. Tegelikult on kivi hoopiski inimese valinud ja soovib oma energiat inimesega jagada. Kivid suunavad ning koondavad energiat, igaüks oma erineval moel.

Mingi aeg hakkasin ka siit-sealt omale kive aeda tassima ja nii leidubki neid Reini jõe kallastelt, Ida-Virumaa kaunist Liimala rannast, Viimsist, Saaremaalt ning mujaltki. Kõik imekaunitest kohtadest.

Kuigi kivi koht on enamasti vaikselt olla kusagil, siis ära kaunistades saab see hoopiski uue tähenduse. Avastasin, et näiteks minu õel on palju maalitud kive, mis on dekoratiivelemendiks kodu- või aiakujunduses.




Mitmel korral terrassil istudes selgus, et pole teeküünlaid kuhugi panna ja siis tekkis mõte ära kasutada ühed lapikud rannakivid. Need täidavad nüüd küünlaaluse rolli.


Internetist leidsin veelgi lahedaid võimalusi kivide kasutamiseks.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar