Lehed

neljapäev, 11. aprill 2013

Kaunistatud salvrätikuhoidjad



Möödunud aastal peale köögiremonti viskasin vana metallist salvrätikuhoidja minema. Tahtsin omale soetada puidust, sellist tavalist, mis käib laua peale. Kuid võta näpust, mitte üheski poes polnud tükk aega sellist müügil. Ega ma nii pingsalt ka ei otsinud, kuid kui kodutarvete või pudipadi poodi sattusin, siis ikka vaatasin ringi. Lõpuks tulid need hoidikud Koduekstrasse müügile. Kvaliteet ei ole neil just tipptase, sest valmistatud on need mingist puidujääkidest, rääkimata veel viimistlemisest. Ostsin siiski ära.


Lisaks tavapoodidele, tsekkan ikka mida pakuvad kaltsukad. Ja ka kaltsukas oli "puiduosakonnas" müügile pandud ilus, treitud ja väga heas korras salvrätikuhoidik. Sain siis praktiliselt hetkega kahe salvrätikuhoidiku omanikuks.

Ema viskas sellele kaltsukaomale kohe silma peale, kuid ütlesin kohe, et ei tahaks sellest loobuda. Ema aga seda valget ei tahtnud, pidavat kiiresti ära määrduma. Lubasin, et tõmban valgele värvile uue värvi peale.


Kui läks juba värvimiseks, siis võõpasin enda oma ka üle, sest sedasi sulas ta paremini kokku köögimiljööga. Mõlemale hoidikule kleepisin enne värvimist salvrätikumotiivid peale.

Vot sellised lood.

4 kommentaari: