Lehed

kolmapäev, 1. juuli 2015

Magamistoa remont: küünlalaternatest öölambid

Varakevadel sai ette võetud magamistoas värskenduskuur - mees ehitas lõpuks kinni viilualuse toa teravad viilunurgad, põrand sai uuesti lihvitud ja kenasti valgeks peitsitud. Bauhaus üllatas ükskord meid oma tapeedivalikuga - soodushindade kastis oli tõeliselt kenad retrostiilis tapeedirullid, millele ütlesime kohe jah.

Ühes olin kindel, et heleda virsikutoonis toa vahetan peaaegu valge vastu.

Öökapi lambid olid teab mis ajast ja erinevad. Tahtsin midagi erilist, mistõttu vaatasin kogu aeg meie poodides olevat lambivalikut. Võib-olla oleks ehk midagi leidnud ka, aga lampide eest üüratud hinda ei raatsinud välja käia. Kui midagi lahedat leiad, siis hinnalipikul on selline number, et ütled endamisi - ei, aitäh!
Saksamaal plahvatas aga küünlalaternaid vaadates mõte, et võiks neist hoopis elektrilised öökapilambid teha. Vuristasin oma idee mehele ette, missugune peab see lõppkokkuvõttes välja nägema. Põhimõtteliselt oli ta nõus, sest talle selline nokitsemine meeldib.
Riiulite vahel mõtiskledes ja vaagides sai välja valitud romantilised pitsilise servaga laterad, milles nüüd särab led-pirn, mis magamistoa maheda valgusega üle külvab. 

2 kommentaari: