Lehed

laupäev, 4. juuli 2015

10 vaadet imelisele aiale vol 2

 Aed on kodu ja igaüks kujundab selle oma maitse järgi - kes armastab liialdada päkkapikkudega, kes soovib näha lakoonilist kivivälja üksikute taimedega. Eriti karm on eestlaste puhul see, et kui internetis on pildid mõnest kaunist ja just isetehtud aiast, siis võetakse vaevaks kritiseerida. Miks seda küll tehakse!? Jäta parem koledad sõnad ütlemata, aga küllap sapi välja pritsimine annab siis päevale ilusa noodi.

Just eile juhtusin Maakodu lehel lugema õpetust sellest, kuidas valmistada keraamilist tuulekella. Juures oli kaks kommetaari, mõtlesin, et uurin, mis rahvas arvab sellest. Ja mis vastu vaatas - ainult negatiivne kriitika: tuulekella helin häirib, see on rämps, mis rändab prügikasti! No miks ometi võetakse vaevaks kirjutada need read.

Mina seevastu vaatan huviga kuidas keegi oma aeda kujundab. Aed on ju perenaise nägu - kui ta on detailirohke, maitsekas, siis see ju näitab ka, et inimene, kes selle kujundas on fantaasiarikas ja värvikas ning oskab elus asju kombineerida.

Soovin kõigile kõike ilusat ja kiitke rohkem teineteist. Eriti kui inimene on midagi oma kätega valmis teinud, mitte pelgalt poest raske rahaga soetanud :)

Veelkord üks pilguheit minu õe nüansirikkasse aeda. 


1 kommentaar:

  1. Mõlemad õega olete andekad ja kihvtid, ikka edu! Janne

    VastaKustuta