Lehed

neljapäev, 12. mai 2011

Vaimsus ja füüsis tasakaalus

Selleks korraks on see siis läbi. Eile oli teadmisteproov, kus kolme aasta jooksul manustatud teadmised tuli letti laduda. Homme saabub tõehetk, sest siis avaldatakse kui edukalt lõpueksam sai sooritatud.

Päev enne seda sai hoolega veel viimaseid materjale lapatud lootuses, et midagi meelde jääb. Et ajud üle ei kuumeneks, siis tegin omale päevaplaani – õpin tund aega ja kaks tundi olen aias. Ilm oli ju imeilus!

Esiteks võtsin käsile kõrreliste peenra. Umbrohu pealetung oli võimas, seega pidin osad puhmad ära lõhkuma ja ka peenart laiendama.
Kompostihunnikust mulda tuues avastasin, et midagi punast paistab – kivile joonistatud lepatriinu. Hiljem tuli sama mulla seest veel ka lihvitud kivist südameke. Ilmselt olin need kunagi lillemullaga ära visatud:)
Et veesilma korrastamine lõppes just mõned päevad varem, siis kobestasin ja rohisin ka veesilma ümbritsenud peenrad.
Peenarde korrastamisel selgus, et erinevad mägisibulad on talve ilusasti üle elanud. Üks aasta mädanesid nad peaaegu kõik madalamates peenardes ära.
Terrassil on õe tehtud keraamiline alus, kus olen sobitanud kokku erinevad mägisibulad, uuendasin ka see kevad taimevalikut.
Lõpuks mõtlesin, et peaks sibulad kahte peenrasse maha ära panema. Mis sest, et on hirmus kuiv, küll see vihm millalgi ikka tuleb! :)

Selline päev oli siis selle õppimise ja aiatööga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar