Lehed

laupäev, 7. mai 2011

Leidsin ühe postituse

Istun täna koolitusel. Iseenesest on koolitus huvitav, kus õpime vabavara kodulehekülje kujundamisel, kuid ma jõuan kiiresti kaasa mõelda ja mul jääb aega üle. Surfan vahepeal netis ja kolamise tulemusena leidsin oma endise kolleegi blogi, kus on lahe postitus koos fotodega.

21.novembril 2009 kirjutab mu kolleeg:
Kõik sai alguse sellest, et töökollektiivis on niiiii uskumatult palju andekaid ja tegusaid naisi...!!!!

Kui muidu oleme me kokkusaanud, et koos kokata, siis nüüd oli plaan teha koos mosaiiki. Igal ühel meist olid omad mõtted ja ja hakkasime neid kõik koos teostama.

Esimesed kivikesed said tookord mul paneelile kleebitud, millest pidi moodustuma seinamosiik, kus kesksel kohal on kameelion.
Mõned kuud hiljem (vahepeal kadus ind ära ja pidin ka õppimisega tegelema) sai kunstitaies valmis.
Teised naised ja ka lapsed, kleepisid puule mosaiiki, millest sai hiljem kuumaalused. Kasutust leidsid ka vanad taldrikud, millele sai antud uus välimus - nüüd kaunistavad nad lauda, kas kommi- või puuviljavaagnana.

Lisaks kuumaalustele tegi kolleeg ühe ilusa vävikireva lillepoti. Mosaiiki saab lihtsat teha - tuleb sobitada erinevate keraamiliste plaatide tükid ning tulemus ongi suurepärane. Tean, et peale vuugivahede täitmist näeb see pott veelgi kenam välja:
 Vaadates neid pilte, tuleb taas mosaiigi tegemise isu peale!:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar