Lehed

reede, 18. märts 2016

Emale ajalehtedest punutud lopsakas teetass


Aastaid tagasi käisin ühel tuttaval külas ja tal oli laua peal ajalehetorudest punutud leivavaagen ja teetass koos alusega kompvekkide jaoks. Selle oli talle kinkinud tuttavast venelanna. Siis ma polnud kuulnudki, et ka ajalehtedest saab punutisi teha. Need tundusid nii kenad.



Kuna olen proovinud vaid vitsest midagi nökerdada, siis see ajalehtedest punutiste teema jäi väga sügavale hinge. Mida aeg edasi, seda populaarsemaks see muutus ka Eestis ning internetis hakati üha enam jagama sellekohast infot.

Nüüd on Facebookis isegi kaks väga head paberpunutiste lehekülge (Paberist punumine ja Punuhoolikud), kus administraatorid on kokku kogunud huvitavat materjali nii algajale kui ka edasijõudnud punujale. Lisaks saab alati nõu küsida, sest igasugustele muredele leitakse vastus.

Tänu Punuhoolikus leiduvale materjalile, leidsin teetassi õpetuse üles ja proovisin kohe järgi. Tuli väheke suur, aga kuna ema tellis omale korvikese laua peale, siis on see just paraja suurusega, et hoiustada igasugu asju.




2 kommentaari: