Lehed

reede, 6. jaanuar 2012

Täna on tõsine talveilm...lund on öösel korralikus koguses maha sadanud ja aknast välja vaadates tundub kõik valge ja puhas.

Puhas leht on ka uus aasta, ikka soovitakse teistele aga ka endale head uut. Rääkigu need ennustajad mis tahes, hinges loodame, et tuleb ikka parem kui eelmine.

Loodan, et sel aastal leian rohkem aega pere seltsis käsitööd teha. Samuti leian aega lõpuks ka nende jaoks, kes huvi näidanud käsitöö ja meisterdamise vastu. Koos on tõesti mõnus sumiseda!

Õppimist ja iseõppimist ei tohiks unustada. Möödunud aastal avastasin enda jaoks kaks kirge - viltimise ja traaditööd. Viltimisega peaks jätkama ja õppima keerukamaid tehnikaid.

Uskumatu avastus oli eelmine aasta see, et tänapäeval, kus kõigest saab raha teha, viskavad osad lambakasvatajad villa lihtsalt minema. Arusaadav, kui seda ei jõua või ei tasu ümbertöödelda. Ideaalne variant seevastu minule, küll mina viitsin suvel puhkuse ajal koduaias villaga mässata.

Et armastasin ikka põlve otsas traadist ehteid teha, siis hea, et jõulupäkapikk pani lõpuks kingikotti spetsiaalse tööriista (wig jig). Traadipainutamise alus või kuidas seda nimetadagi. Kingi üle oli mul tõsiselt hea meel.

Käesoleval aastal tahaks veel ära proovida tõmblukkudest meisterdamise, pudelikorkidest ehete ja kristallvaigust asjade valmistamise. See oleks küll lahe!

Egas midagi, olge tublid, otsige ja leidke ikka inspiratsiooni. Teostage oma ideid ja aega tuleb enda jaoks võtta!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar