Lehed

esmaspäev, 30. jaanuar 2017

Kas sellele kandikule süüa võib panna?


Ei või! Selleks on muud toiduvaagnad. Aga kindlasti ei ole toidu asetamine lakitud pinnale põhjuseks, miks inimestel tekivad igasugu naha- ja allergiaprobleemid ning muud sada häda. Kuid sellegipoolest pole seda mõtet teha.




SEE kandik on mõeldud pigem selleks, et sinna mahuks mõnusasti kaks auravat kohvi- või teekruusi. Ja siis võtad selle ja viid hubasesse kohta ning ajad selle teise tassiomanikuga mõnusat juttu.






Peamine siiski oli taas harjutada paberi nühkimist, seekord Läsna naistega. Kõigil oli rutt, nagu ka teistel koolitustel, pilt paberikihi alt välja saada ja nii juhtus, et ilusast kujutisest jäi järgi augupuru :) Kuid eks koolitused ongi selleks, et harjutada kuidas prinditud pilti asja peale kanda ja kui tugevasti tohib paberit maha rullida. Iga tööga tuleb juurde kogemusi ning seda paremaks ja tervemaks pildid jäävad.

Lõpetuks päästab väike tuunimine kriidivärvidega, sest see annab lõpuks kandikule sellise välimuse, mis meeldib. Sageli eelistatakse ajahambast puretud muljet.







Pildi kandmise koolitus on eeloleval pühapäeval 5. veebruaril lõpuks ka Rakveres Tallinna tn 60, kus asub Kurva Kodu. Täpsem info on FB Leekpea Ateljee lehel, kuid küsida võib ka leekpea@hotmail.com



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar