Lehed

pühapäev, 9. märts 2014

Paistu ainelised sõrmikud

Kristi Jõeste Mulgi kinda koolitusel käib kibe töö - tradistiooniliste kindarandmete skeemid ilmuvad üha enam tahvlile ja need peavad kursuslased praktika mõttes läbi kuduma.


Minuga juhtus selline lugu, et võtsin kindakoolitusele kaasa mingi värvivaliku lõngu. Paistu sõrmiku randme läbikudumisel oli puudu roheline värv, mille asendasin lihtsalt heleoranžiga. Kui randmete näol oli tükk tööd tehtud, otsustasin need sõrmikuks edasi kududa.

Hiljem avastasin, et oranži säbru keskele oleks nii hästi sobinud punane silm, kuid ei tihanud sellist mustrimuutmist ette võtta. Nüüd mõtlen, et oleks siiski võinud nii teha, sest traditsioonilisi sõrmikuid need niikuinii oma värvivaliku poolest enam ei jäljenda. 



4 kommentaari:

  1. Armas Leekpea!

    Jagasin Sulle blogiauhinna! Lähemalt saad lugeda siit: http://fromoldjeans.wordpress.com/2014/03/11/kujutate-pilti-ma-sain-auhinna-imagine-i-got-the-award/

    S2rtsuliine

    VastaKustuta
  2. Oh, vahvad! Ei suutnud ka seda ilusat randmekest proovilapiks jätta!?

    VastaKustuta
  3. Tundsin, et nägin kuidagi nii palju vaeva selle esimese randme kudumisega. Otsustasin veelkord randme läbi kududa ja siis mõtlesin, et asi see siis kirjatud osa sinna otsa kududa :)

    VastaKustuta