Lehed

teisipäev, 20. august 2013

Kas ongi nii lihtne järgi teha?


Imeline internet on täis huvitavaid ideid. Palju neist kopeeritakse Facebooki erinevate lehekülgede seintele, korduvalt.

Mõnda pilti vaatad ja tundub, et pole nagu viga... võiks järgi teha. Kuid siis selgub, et vahel polegi kõik nii lihtne kui pildil näib. Mäletan, et proovisin ühe juhendi järgi lapsele soengut teha. Mis seal ikka nii keerulist oli - tõstad ühe salgu niipidi ja teise naapidi, kuid tulemuseks oli üks käkerdis:) Poolteist tundi muudkui proovisin ja proovisin ning siis muutus asi närviliseks. Vana hea krunn aitas ajahädast välja.


Ükspäev positati mu FB seinale üks pilt, kus batika tehnikas oli tehtud särk. Ma ei teadnud muidugi postitaja tagamõtet - võib-olla oli see mulle lihtsalt idee andmiseks, võib-olla vihje, et võiks seda tehnikat koos proovida.




Võtsin nõuks, et peab ikka proovima koos särke värvida. Värvid on nüüdseks ostetud ja ka pildi järgi esimene katsetus tehtud. Igaks juhuks, et kas ongi nii lihtne ja siis teab, mis tulemus ikkagi meid kõiki ees ootab. Igatahes särk ei tulnud küll nii mahlakalt värviline, sest ei osanud värve doseerida, kuid lõpptulemusel polnud ka sedasi viga. Vaatame, mis põnevat neljapäev toob.


3 kommentaari: