Lehed

laupäev, 19. mai 2012

Inspiratsioon kevadest ja maalimine rõõmsate värvidega

Igale inimesele meeldib oma aastaaeg. Loomeinimesed nagu käivituvad oma lemmikaastajal. Raske uskuda, kuid tean inimesi, kes armastavad sügist, sest siis saab hämaras toas istuda, luuletada, kirjutada...

Mulle 100% kevad. Olgugi, et ta on sageli külm, kuid see on siiski see aeg, kus kõik algab otsast peale - nagu puhas leht. Kõik on värske, värvid erksad. Kevad annab palju inpsiratsiooni ja kõik tööd libisevad käte vahel kiiremini valmis.

Vahel harva, seda just kevadeti, haaran ka pintsli ning maalin. Seepärast ongi mul nii vähe maale, teen aastas ainult mõned. Käesoleval aastal, kui andsin elutoale tekstiilide abil natuke uut ilmet, siis jäi seina peale haigutama laik, kuhu oli vaja midagi ilusat, rõõmsat ja kollast. Et olen suur G.Klimti armastaja, siis läksingi lihtsama vastupanu teed - tegin oma vesiooni tema maalist Tree of Life.





Koos on veelgi parem maalida. Maila, kes valmistus Lääne-Viru kunstnike kevadnäituseks, alustas portreed Kunstiakadeemia rektor Signe Kivist. Ka tema sai õigeaegselt ilusa portreega valmis.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar