Lehed

reede, 3. juuni 2011

Süüteroosid

Aktuaalne kingitus nii talvel kui suvel on süüteroosikesed. Nii ilusad ja praktilised.

Täna, 3.juunil veetsin väga mõnusa õhtupooliku oma tutt-uue tuttava Inga juures. Inga elab maal metsa sees, tal on seal talu. Ilus talu, suure aiaga, kus kasvab huvitavaid taimi. Veel on tal seal suur golfiväljak, lõkkeplats, veekogud, kaks koera ja palju muud ilusat.

Inga kutsus mind enda juurde, sest arvas, et koos on mõnusam süüteroose valmistada. Palju etem kui läbi interneti juhendada. Peale mitmetunnist lobisemist asusime asja kallale ja vorpisime valmis 40 roosi.
Roosid tulid tõsiselt ilusad. Ilus pakend veel ümber teha ja siis võib teinekord juba külakostiks kaasa võtta. 

Aitähh Ingale nii ilusa õhtu eest!

4 kommentaari:

  1. väga ilusad süüteroosid. Ma mõtlesin, et proovin ka teha, aga tekkis paar küsimust.
    Kuidas see värv teil seal nii ilus ja ergas tuli. Paljud süüteroosid on pruunid ja mitte üldse nii kenad. Ja kas ma seal laua päel näen õigesti, et kasutate mitte ainult paberist muna-reste vaid ka neid pehmeid miskist vahust tehtud karpe?

    VastaKustuta
  2. ei, kõik roosid on tehtud ainult pappkarpidest.

    roosidele saab värvi anda rasvapliiatsite abil. küünlavaha, mille sisse roosid kastetakse, selle sisse võib sulatada lastest järgi jäänud rasrvakriite. ja kui kaks korda on värvilisesse vahasse roos kastetud, siis jääb värv eriti intensiivne. kõige lõpuks võib peene riiviga peale riivida valget vaha, siis jääb nagu härmatis..

    VastaKustuta
  3. mina proovisin ja kastsin ka rasvapliiatsite ga tembitud vahasse aga ikkagi vähemalt oranž värv jäi jube!? Mida ma valesti tegin? proovisin ka nii nagu tv-s näitas lihtsalt vees sulatatud küünlajupid ja siis roos üleni sisse no jäid päris jubedad. Kuidas siis õige oleks. Pole neid munakarpe niipalju ka võtta et pidevalt proovida.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. aga kui rasvakriite nii palju pole ja tahaks ikka värvilisi roose teha, siis tuleb poest osta küünalde värvi andmiseks mõeldud värvi.

      Kustuta